In- en uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u inchecken tussen 15:00 uur en 21:00 uur. Uitchecken uiterlijk om 11:00 uur. Als u met de auto komt kunt u parkeren op de oprit van onze woning (gratis).

De B&B ruimte

De ruimte van B&B "Onder de rode Beuk" is bestemd voor maximaal 2 personen en ligt op de eerste verdieping van de aanbouw van onze woning in Dieren. Deze kamer is ca. 26 m2 groot (inclusief badkamer) en heeft een eigen toegang (trap). Het is een lichte kamer die beschikt over een draai-kiepraam, twee grote dakramen en een kleiner dakraam in de badkamer.

Bij mooi weer kunt u in onze tuin terecht. De tuin beschikt over twee terrassen en is groen ingericht. Beschutting vindt u onder de imposante rode beuk die aan onze achtertuin grenst.

De ruimte is niet ingericht voor kinderen jonger dan 10 jaar. Roken is niet toegestaan. Omwille van de hygiëne hebben wij er voor gekozen geen huisdieren toe te laten.

Voorzieningen

In de kamer zijn aanwezig: een boxspring 1.60 * 2.00 meter met 4 seizoenendekbed, sprei en meerdere kussens, een eettafel met 2 stoelen, een rotan-stoel, kofferrek, een Nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker, televisie met ruim zenderpakket, radio. Verder is een kleine koelkast beschikbaar (gekoeld water gratis).

Wifi (gratis) aanwezig.

U heeft de beschikking over een eigen kleine, maar praktische badkamer met douche en toilet.Deze badkamer is direct vanuit de B&B-ruimte toegankelijk, 

In de berging onder de B&B-ruimte kunt u uw (elektrische) fietsen stallen. U kunt daar ook uw elektrische fiets laden. Daaraan zijn geen kosten verbonden. 

Ontbijt

Het ontbijt wordt in overleg geserveerd tussen 07:30 en 10:00 uur. Het lekkere, gevarieerde ontbijt met vers afgebakken broodjes wordt op de kamer geserveerd. U kunt dus in alle rust/privacy van uw ontbijt genieten. Bij mooi weer kunt u het ontbijt natuurlijk ook geserveerd krijgen in de achtertuin van onze woning.

Prijzen B&B

De prijzen voor een verblijf in onze B&B zijn per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

1 persoon € 85,00 
2 personen € 95,00 

 

Uw slaapplek
Wi-Fi beschikbaar
Fietsenstalling beschikbaar
Fietsoplaadpunt beschikbaar
Rookvrij
Ontbijt wordt voor u bereid
Natuurlijke omgeving